Mikkelin kansalaisopiston uusi kurssiesite on ilmestynyt

Henkilö soittamassa sähkökitaraa.

Mikkelin kansalaisopiston uusi kurssiesite on ilmestynyt. Esitettä ei enää jaeta koteihin, vaan esite on noudettavissa useammasta jakelupisteestä kuten kansalaisopiston toimistosta, kaupungin kirjastoista ja asiointipisteistä, Hirvensalmen kirjastosta ja joistakin S-ryhmän päivittäistavaraliikkeistä.

Tarkka lista jakelupisteistä on kansalaisopiston nettisivuilla. Lisäksi koteihin jaetaan kuluvan viikon aikana mainos, jossa kerrotaan, mistä esitteen voi hakea.

Joillekin opiston kursseille on voinut ilmoittautua jo heinäkuun alusta lukien. Kysytyimmille kursseille ilmoittautuminen alkaa tiistaina 22. elokuuta kello 10 (musiikin kursseille kello 17.30). Opiston syyslukukausi alkaa 11. syyskuuta. Osa kursseista alkaa jo sitä ennen. Opisto järjestää lukuvuoden aikana yli 500 kurssia.

Linkki: Kurssiesite sähköisessä muodossa