Mikkelin kaupunki kutsuu toimijoita kilpailemaan tontin varauksesta aurinkovoima-alueelle Ropolansuolle

Aurinkoenergiakennoja.

Mikkelin Ropolansuon alue on osoitettu aurinkovoima-alueeksi. Nyt kaupunki kutsuu alueesta kiinnostuneita toimijoita kilpailemaan tontin varauksesta aurinkovoimalaiteinvestointiin. Toimija, jolle kaupunki myöntää varauksen määräalaan valitaan tarjousten perusteella.

Kyseessä ei ole hankinta eikä siihen sovelleta lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista. Tontin varauksesta järjestetään tarjouskilpailu, jossa noudatetaan samoja periaatteita kuin julkisessa hankinnassa.

Kilpailutuksen voitto johtaa voittaneen tarjoajan tontin varaukseen enintään 18 kuukauden (12 kuukautta sekä 6 kuukauden jatkohakemuksella) määräajaksi, jonka aikana voittaneella tarjoajalla on mahdollisuus solmia vuokrasopimus 45 vuoden ajaksi. Varaamisesta tehdään maankäyttöjohtajan viranhaltijapäätös.

Kysymykset esitetään ja niihin vastataan vain Cloudia-kilpailutusjärjestelmän kautta. Lisätiedot Cloudia-tarjouspalvelussa (klikkaa linkkiä). Tarjousten määräaika on 27.8.2023 saakka. Cloudian kokonaisvaltainen käyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen.