Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Aktiivinen arki -tapahtumaan 2.9.

Juoksija verryttelemässä Urheilupuiston nurmikolla.

Lauantaina 2.9. kello 10–13 vietetään jälleen Aktiivinen arki -harrastustapahtumaa Saimaa-stadiumilla.

Parhaillaan on käynnissä loppukiri esittelypisteiden ilmoittautumisten osalta. Tapahtumassa on käynyt vuosien saatossa tuhansia kävijöitä. Päivä onkin erittäin hyvä markkinointipaikka uusien harrastajien kalasteluun eri toimijoiden näkökulmasta katsottuna. Aiempien vuosien palautteiden perusteella pisteet, joissa harrastuksia pääsee kokeilemaan tavalla tai toisella, ovat olleet mielenkiintoisimpia. Tekeminen ei tilojen puolesta voi välttämättä olla suoraan sitä, mitä itse harrastus pitää sisällään. Luovuutta onkin lupa käyttää!

Tapahtuman idea on tuoda esille mitä kaikkia harrastus-, vapaaehtois- ja seuratyömahdollisuuksia kaupungissamme on, sekä tarjota mahdollisuus eri lajien ja harrastusten testaamiseen. Esittelypisteitä voi olla niin sisällä kuin ulkonakin. Toimijoiden on mahdollista laittaa lyhyt esittely omasta toiminnastaan markkinointiin käytettäväksi. Materiaalin voi lähettää osoitteeseen paula.ahman@sivistys.mikkeli.fi. Jaamme tietoa elokuun aikana sosiaalisessa mediassa.

Pyydämme toimijoita varaamaan ilmaisen esittelypaikan vastaamalla oheiseen kyselyyn. Tilaisuus on maksuton niin esittelijöille kuin kävijöillekin, sitovat ilmoittautumiset toimijoiden osalta 13.8. mennessä.