Mikkelin kaupunginorkesteri esiintyy ulkoilmakonserteissa elokuussa

Mikkelin kaupunginorkesterin muusikot soittimineen rivissä. Taustalla Mikaelin rakennus.

Ennen Mikkelin kaupunginorkesterin varsinaisen syyskauden alkua orkesteri esiintyy kahdessa ulkoilmakonsertissa. “Lipan alta” -konsertti kuullaan torstaina 17.8. kello 17 alkaen Mikaelin terassialueella ja ”Kesäsointuja Urpolan kartanolla” nautitaan keskiviikkona 23.8. Urpolan kartanon pihapiirissä. Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Lipan alta -konsertti on saanut nimensä Mikaelin terassialueesta, joka sijaitsee konserttitalon pääoven vieressä ”lipan” alla. Konsertti on väliajaton ja maksuton hyvän mielen kesäkonsertti Pankalammen vehreässä ympäristössä. Ravintola Mikaeli palvelee terassilla koko konsertin ajan, joten yleisöllä on mahdollisuus nauttia sekä musiikista että virvokkeista. Konsertin johtaa konserttimestari Jyrki Lasonpalo ja laulusolistina kuullaan Tuukka Lehtosta. Luvassa on hyvää mieltä, kepeää jousiorkesterimusiikkia ja ikivihreitä kaupungin oman orkesterin esittäminä.

Kesäsointuja Urpolan kartanolla järjestetään yhteistyössä Urpolan luontokeskuksen kanssa. Lisätietoja tapahtumasta aiemmassa uutisessamme.

Molemmissa ulkoilmakonserteissa on säävaraus. Jos sataa, siirrytään sisätiloihin Mikaeliin ja Urpolan kartanoon.