Annilanrannan Saimaan rantatonttien huutokauppa alkaa maanantaina 2.10.

Nainen, mies ja lapsi järven rannalla kesällä.

Saimaan rantatontteja pääsee huutamaan 2.10. alkaen. Huutokauppa päättyy porrastetusti ensimmäisen tonttien osalta 28.11. ja viimeisen tontin osalta 8.12. Lisätietoja yksittäisten tonttien huutokaupan ajankohdasta tiedotamme syyskuun edetessä. Annilanrannassa on yksitoista omarantaista tonttia ja kahdeksan Saimaa-näkymällä olevaa tonttia. Jokaisella rantatontilla on oikeus rantasaunan ja venelaiturin rakentamiseen.

Mikkelin kaupunki järjestää tonteista kiinnostuneille mahdollisuuden päästä katsomaan miltä tontit näyttävät järvenselältä käsin. Samalla vieraat pääsevät tutustumaan paikanpäälle tonttimaastoon ja rakentamisen mahdollisuuksiin. Annilanrannan risteily järjestetään lauantaina 16.9. Risteilylle voi ilmoittautua mukaan perjantaihin 8.9. saakka. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tontit ovat herättäneet kiinnostusta, joten lähes kaikki risteilyn paikat ovat jo varattuina, muutamia osallistujia mahtuu vielä mukaan. Tarkemmat tiedot risteilystä löydät täältä.

Annilanrannan usein kysyttyihin kysymyksiin voit tutustua täällä.

Kuva: Jonne Vaahtera