Sexmane tähdittää nuorten Syysbreikkiä Mikkelissä 21.10.

Sexmane.

Mikkelin nuorisopalvelut, nuorisovaltuusto sekä yleiset kulttuuripalvelut järjestävät taas nuorille suunnatun Syysbreikki-tapahtuman. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään kauppakeskus Stellassa syysloman alkajaisviikonloppuna lauantaina 21.10.2023 kello 17–21.30.

Tapahtumassa tulee jälleen olemaan mukana erilaisia aktiviteetteja, työpajoja ja toimintoja nuorille, joita paikalliset yhdistykset, seurat, järjestöt ja organisaatiot tarjoavat. Paikalla tulee olemaan kulttuuri-, urheilu-, ja taidetoimijoita sekä muita nuorten kanssa työskenteleviä tahoja, kuten hyvinvointipalveluja tarjoavia toimijoita ja hankkeita. Stellan lavalla nähdään myös erilaisia esityksiä paikallisilta nuorisoryhmiltä.

Syysbreikki-tapahtuman päättää Sexmanen keikka alkaen kello 20. Sexmane eli Max Sene nousi jo vuoden 2022 aikana yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi. Vuosi 2023 on jatkunut samoissa merkeissä. Helmikuussa Sexmane voitti Emma-gaalan yleisöäänestyksen ylivoimaisella äänivyöryllä. Lavaenergiallaan vakuuttavan artistin livekeikat ovat muodostuneet ilmiöksi, joka vetää keikkapaikat täyteen ympäri Suomen niin klubeilla kuin festareillakin. Syysbreikki-tapahtuma on ilmaistapahtuma ja päihteetön nuorisotapahtuma. Tapahtuman ikäraja on 13 vuotta.

Syysbreikin pääsponsorina on Osuuskauppa Suur-Savo. Tapahtuma verkossa: syysbreikki.fi.

Päivitys artikkeliin 13.10.2023: Sexmane esiintyy kello 20.