Mikkelin vauvaviikkoa vietetään 25.–30.9.

Vauvasammakko-logo.

Vauvaviikko saapuu jo toistamiseen Mikkeliin 25.–30.09. Lapsiperheiden hyvinvointia tukeva teemaviikko pitää sisällään runsaasti ohjelmaa vauvateatterista asiantuntijoiden tietoiskuihin ja värikylvystä imetyskorujen askarteluun. Joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen, mutta kaikki ohjelma on maksutonta.

Tapahtumia on pääkirjaston ja sen alakerrassa sijaitsevan Lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka Kopan lisäksi tanssikoulu La Carmencitassa, Muistin auditoriossa, Mikkelin tuomiokirkossa ja Kirkonmäen seurakuntatalolla. Avajaisia vietetään perhetalon neuvolassa.

Mikkelin vauvaviikko liittyy vuosittain syyskuun viimeisenä perjantaina vietettävään Vauvan päivään. Tänä vuonna vauvaviikko huipentuu pääkirjastolla Vauvan päivän perhekonsertteihin, joissa esiintyy Mikkelin kaupunginorkesteri. Mukana Vauvan päivänä juhlassa on myös tapahtumatori, jossa esittäytyy vauvaperheiden hyvinvointia tukevia yrityksiä ja yhdistyksiä.

Vauvaviikon koko ohjelma on luettavissa kirjaston verkkosivuilta.