Annilanrannan omarantaisten tonttien huutokauppa on alkanut

Nainen ja mies laiturilla, taustalla järvimaisema.

Mikkelin kaupunki on aloittanut omarantaisten Saimaan rantatonttien huutokaupan maanantaina 2.10. Huutokaupattaviin tontteihin voi käydä tutustumassa osoitteessa mikkelintontit.fi. Sivustolta on ohjaus huutokauppasivulle, johon huudetut hinnat päivittyvät reaaliaikaisesti kunkin tontin osalta. Huutokaupat päättyvät porrastetusti: Ensimmäisten tonttien osalta tiistaina 28.11. ja viimeisen tontin osalta perjantaina 15.12.

Annilanrannan tontteja on markkinoitu aktiivisesti elokuusta alkaen ja Mikkeli on näkynyt muun muassa pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Markkinointisuunnittelija Salla Hyvönen kertoo, että kaupungit ovat valikoituneet markkinoinnista saatavan datan perusteella.

Tutustumisristeilylle osallistui tonteista kiinnostuneita niin Helsingistä, Tampereelta kuin Mikkelistä. Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

 – Huomasimme, että kiinnostuneita on pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, joten oli luonnollista ohjata markkinointia näihin paikkoihin. Järjestimme myös risteilyn ja käynnin tonttimaastossa tonteista kiinnostuneille. Tähänkin keräsimme yhteystietoja erilaisilla markkinointitoimenpiteillä. Osallistujia oli niin Helsingistä, Tampereelta kuin Mikkelistä. Kaiken kaikkiaan risteilylle ilmoittautui 15 seuruetta. Olemme pyrkineet tarjoamaan huutokaupasta kaikki riittävät tiedot huutokaupan alkamispäivää ajatellen; tiedotteiden, tapahtumien ja erilaisten markkinointitoimenpiteiden muodossa. Uskon, että olemme onnistuneet tiedon välittämisessä hyvin, sillä palaute on ollut erittäin positiivista.

Risteilyllä pystyi katselemaan Annilanrannan maisemia järveltä päin. Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Vaikka huutokauppa on alkanut, on tonttimaastoon mahdollista päästä vielä tutustumaan ennen huudon tekemistä. Maankäyttöjohtaja Topiantti Äikäs kehottaa kiinnostuneita olemaan yhteydessä yhdyskuntatekniikan valvoja Janne Tuukkaseen.

–  Tonttimaastossa voi vielä ihan hyvin vierailla, aikoja voidaan sopia tilanteen mukaan. Tonttimaasto on kuitenkin työmaa-aluetta, joten siellä ei saa liikkua itsenäisesti, Äikäs kertoo.

Janne Tuukkasen yhteystiedot: 040 553 9439, janne.tuukkanen(at)mikkeli.fi

Artikkelin pääkuva: Jonne Vaahtera