Mikkelin torilla vietetään joulun avausta lauantaina 25.11.

Logo.

Mikkelin joulukausi pyörähtää käyntiin lauantaina 25.11. Ohjelma alkaa kello 10 ja päättyy kello 13.

Joulukulkue lähtee liikkeelle Lyseon kentältä kello 10. Kulkuetta Maaherrankatua pitkin kohti Hallitustoria johtaa joulupukki hevosvankkureissaan.

Kulkueeseen ovat kaikki tervetulleita. Yrityksiltä, yhteisöiltä ja suuremmilta ryhmiltä toivotaan ennakkoilmoittautumisia kulkueeseen (lomake Mikkelin joulunaika -sivulla), mutta jokainen perhe ja yksityishenkilö voi liittyä mukaan Lyseolla tai reitin varrella.

Ohjelma torilla alkaa noin kello 10.30. Tuolloin joulupukki saapuu torin esiintymislavalle, ja luvassa on myös yhteislaulua. Aputonttuna toimii Mikkelin kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, joka myös sytyttää kaupungin jouluvalaistuksen.

Kello 11–13 joulupukki jututtaa lapsia esiintymislavan tuntumassa. Paikalla on mahdollisuus ottaa yhteiskuvia. Lapsilla on myös mahdollisuus osallistua maksuttomaan hevosvankkuriajeluun.

Tapahtuman ohjelma on kokonaisuudessaan torin verkkosivuilla. Kaupunki, Mikkelin yrittäjät ja torikauppiasyhdistys kannustavat kaikkia keskusta-alueen yrityksiä mukaan joulun tunnelmaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Joulutori palvelee 13.12. alkaen

Mikkelin joulutori palvelee 13.–23.12. joka päivä kello 11–18. Joulutorin aikana torilla järjestetään erilaista ohjelmaa ja tapahtumia. Yksi tapahtumista on 15.–17.12. järjestettävä Lahja- ja herkkumarkkinat. Myyjillä on mahdollisuus varata myyntipaikka joulutorilta Mikkelin torin verkkosivujen kautta.

Koko kaupungin yhteinen joulu

Mikkelin joulun aika on täynnä monenlaista ohjelmaa. Käy katsomassa ajankohtaisia menovinkkejä osoitteesta mikkelinyt.fi.