Kirjaston asiakasyhteisö järjestää Mikkelin pääkirjastolla Jutellaanko kirjoista? -tempauksen

Logo.

Kirjaston asiakasyhteisö järjestää Mikkelin pääkirjastolla Jutellaanko kirjoista? -tempauksen yhteistyössä kirjaston kanssa. Kirjoista ja lukemisesta kiinnostuneet ihmiset voivat tunnistaa toisensa Jutellaanko kirjoista? -pinssin avulla ja ryhtyä juttusille.

Kirjaston asiakasyhteisön tapaamisessa syntyi idea siitä, kuinka lukemisesta kiinnostuneet ihmiset voisivat kohdata ja keskustella toistensa kanssa kirjastossa. Tunnistamista varten kirjasto tarjoaa rintapieleen kiinnitettäväksi pinssit, jotka ilmaisevat halukkuutta keskusteluun. Toteutusta kokeiltiin kertaalleen alkusyksystä, minkä jälkeen sitä hiottiin. Lopputuloksena on Jutellaanko kirjoista? -pinssit ja asiakasyhteisön järjestämä tempaus, jonka on tarkoitus toistua kuukausittain. 

Kaikki kirjoista keskustelemisesta kiinnostuneet voivat tulla pääkirjaston aikuistenosastolle keskiviikkona 1.11. kello 15–18. Paikalla on myös asiakasyhteisön jäseniä. Halutessaan mukaan voi ottaa tai napata paikan päällä kirjaston hyllystä kirjoja, joista haluaa keskustella muiden kanssa.

– Kirjasto saa asiakasyhteisöltä ideoita ja palautetta kirjaston toiminnasta. Erityisen hienoa on, että yhteisön porukka innostui itse myös toteuttamaan tätä yhteisöllisyyttä edistävää ideaa keskusteluista kirjastossa, toteaa vs. palvelupäällikkö Päivi-Kristiina Erola Mikkelin seutukirjastolta.

Jutellaanko kirjoista? -tempaus järjestetään Mikkelin pääkirjaston aikuistenosastolla keskiviikkona 1.11. kello 15–18.