Vesikatko runkovesijohdon korjaustyön takia Ristiinassa 9.11.2023

Vesipisaroita ja vettä.

Vedenjakeluun aiheutuu katkos Ristiinan pohjoisosissa 9.11.2023 kello 8–16 runkovesijohdon korjaustyön ajaksi. 

Vesikatkoalue sijaitsee Ristiinan pohjoisosassa, Pietarintiestä ylöspäin. Vesikatkoalueeseen kuuluu myös Löytö-Vitsiälän vesiosuuskunta. Alueen asiakkaille on jaettu tänään tiedotteet ja Löytö-Vitsiälän vesiosuuskunnan johtoa on tiedotettu. Vesikatkon piiriin kuuluu noin sata vesilaitoksen asiakasta sekä vesiosuuskunnan asiakkaat.

Vesihanojen tulee olla kiinni kyseenomaisena aikana

Vesilaitos pyytää varaamaan talousvettä, koska venttiilien sulkemisesta johtuen veden virtaussuunnat vaihtelevat ja veden laatuun voi aiheutua muutoksia. Vedenlaatu kannattaa tarkistaa katkoksen jälkeen varsinkin ennen pyykinpesua. Veden juoksutus auttaa värivaihtelujen ja ilman poistamisessa.

Katkos saattaa olla ilmoitettua lyhyempi tai pidempi. Pahoittelemme häiriötä.