Saimaanportin yhtenäiskoulun työmaatiedote 17.11.2023

Koulun pihamaata.

Saimaanportin yhtenäiskoulun työmaalla on tällä viikolla jatkettu aulassa viimeisiä rakennustöitä aulan teräskaiteiden, alakaton ummistuksen ja viimeisten seinäverhoustöiden parissa. Rakennuksen muilla osilla tehdään viimeistelytarkastuskierroksia sekä viimeistelytöitä. Kaikki rakennuksen alakatot on ummistettu tämän viikon loppuun.

Lue viikkotiedote kokonaisuudessaan NCC:n verkkosivuilta. Tarjolla on myös aiemmat viikkotiedotteet.

Saimaanportin yhtenäiskoulu luovutetaan Mikkelin kaupungille 5.1.2024. Yläkoululaiset aloittavat koulutaipaleensa uudessa koulussa maaliskuussa 2024. Alakoululaiset saapuvat uuden lukuvuoden alkajaisiksi elokuussa 2024. Yhtenäiskoulussa tulee olemaan 850 oppilasta.

Kuva: Mikko Mäkeläinen