Mikkelin Kulttuurijoulukaupasta voi hankkia iloa ja elämyksiä 11.12. alkaen

Pieni tonttunukke lattialla.

Mikkelin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden tuottama Kulttuurijoulukauppa on avoinna Mikkelin joulutorilla 11.–21.12.2023. Koju on avoinna maanantaista perjantaihin kello 11–17 ja lauantaista sunnuntaihin kello 11–15.

Kulttuurijoulukaupassa ei myydä mitään tavaraa, ainoastaan lahjakortteja kulttuurielämyksiin. Nyt on mainio tilaisuus tavaramarkkinoiden sijaan muistaa läheistä lahjakortilla kulttuurielämysten pariin ja tukea samalla paikallista kulttuuriosaamista ja palvelua.

Tänä vuonna vietetään jo kolmattatoista toimintakautta ja Kulttuurijoulukaupassa on jälleen myynnissä monipuolinen kattaus erilaisia kulttuurielämyksiä.  Moni meistä haluaa muistaa läheisiään tavaran sijaan elämyksellä, joten aineettomien kulttuurilahjakorttien suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Kaikki joululahjaideat ovat paikallisten kulttuuriyhdistysten ja -toimijoiden suunnittelemia elämyksiä. Kannattaa myös huomioida, että osa lahjakorttien toteuttajista tarjoaa lahjakortin Kulttuurijoulukaupassa jouluajan tarjoushintaan ja useissa lahjakorteissa on pitkä käyttöaika, joten lahjakortin saaja pystyy suunnittelemaan lahjansa lunastukselle sopivan ajankohdan.

Joulun 2023 lahjakortteja ovat suunnitelleet Työväen näyttämöpäivät, Teatteriravintola Ilo, Ristiinan kesäteatteri, Mikkelin oppaat, Mikkelin teatteri, Mikkelin musiikkiopisto, Vekkuliteatteri, Mikkelin elokuvateatterit, Sodan ja rauhan keskus Muisti, Mikkelin tanssihullut, Mikkelin kaupunginorkesteri, Taideyhdistys Mikkelangelot, Lasten kulttuurikeskus Vekkula, Mikkelin kaupungin museot, Mikkelin revyyteatteri ja Mikkelin musiikkijuhlat, lisäksi City in a Box Mikkeli -lahjavihkossa on useita valinnaisia vaihtoehtoja.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Mikkelin Kulttuurijoulukaupan antiin 11. joulukuuta alkaen!

Kuva: Pihla Liukkonen