Tutut joululaulut soivat orkesterisovituksina Mikaelissa 15.12.

Laulajat.

Mikkelin ja Lappeenrannan kaupunginorkesterit tekevät jälleen yhteistyötä, kun Saimaa Sinfonietta tarjoilee juhlavan kattauksen tuttuja ja uudempia joululauluja orkesterisovituksina huippusolistien kanssa. Kapellimestari Erkki Lasonpalon kanssa lavalla nähdään sopraano Mari Palo ja baritoni Aarne Pelkonen.

Joululaulujen ohessa ohjelmassa on osia Jean Sibeliuksen Puusarjasta Ernest Pingoudin orkesterisovituksina. Eikä joulukonsertti ole täydellinen ilman Tšaikovskin Pähkinänsärkijää, ja niinpä tässäkin konsertissa kuullaan Lumihiutaleiden valssi tästä joulunajan ikisuosikista Luukas Hiltusen sovituksena.

Mikkelin kaupunginorkesterin kevään 2024 ohjelma julkistetaan konsertin yhteydessä.

Joulukonsertti soi Mikaelissa (Sointukatu 1) perjantaina 15.12. alkaen kello 19. Liput voi ostaa osoitteessa lippu.fi.

Kuva: Mari Palo ja Aarne Pelkonen (kuvaaja: Mikko Mäntyniemi).