Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on muuttanut kaupungin virastotaloon Maaherrankadulle

Virastotalon pääovi.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on muuttanut Kirjalan Tuma-talosta kaupungin virastotaloon. Kehitysyhtiön yrityspalvelu, matkailun ja hankkeiden asiantuntijat ovat saman katon alla osoitteessa Maaherrankatu 9–11.

Olipa yrityksesi toimiala ja yrityskoko mikä tahansa, MikseiMikkeli auttaa yritystäsi kokonaisvaltaisesti kaikissa liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä kuten kehittäminen, rahoitus, matkailun konseptointi, digimarkkinointi, tontti- ja toimitilat tai omistajanvaihdos.

Voit varata ajan sähköisesti osoitteessa mikseimikkeli.fi/ajanvaraus tai soittamalla numeroon 010 340 3080.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten, matkailun ja toimintaympäristön kehittymistä. Yhtiö palvelee vuosittain 1200 yritysasiakasta ja tarjoaa kokonaisvaltaista tukea Mikkeliin sijoittumisessa. Yhtiössä työskentelee 40 eri alojen asiantuntijaa.

Kuva: Mikko Mäkeläinen