Työnantajat ja työnhakijat kohtaavat toisensa taas Rekryon-tapahtumassa 22. helmikuuta

Talvinen Mikkelin satama.

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat jälleen kasvotusten Rekryonissa torstaina 22.2.2024 kello 13–17. Vuonna 2024 tapahtuma järjestetään kauppakeskus Stellan Tähtitorilla Mikkelissä.  

Tapahtuma saattaa vuosittain yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat sekä opiskelijat. Tapahtumassa yritykset voivat esitellä avoimia työpaikkoja sekä mahdollisuuksia opinnäytetöihin tai oppisopimukseen. Työnhakijat saavat tilaisuuden jututtaa yhdellä kertaa useampaa työnantajaa. Tarjolla on myös tukea työnhakuun ja urasuunnitteluun. Rekryon tarjoaa myös kiinnostavaa ohjelmaa ja vinkkejä työnhakuun. Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton. 

Tapahtuman päävastuullisena järjestäjänä on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy yhteistyössä Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelujen ja Etelä-Savon TE-toimiston kanssa. Osuuskauppa Suur-Savo on tapahtuman yhteistyökumppani. Tapahtuman tuottajana toimii SaaraLiun yrittäjä Saara Liukkonen.

− Tämän kertainen tapahtuma on pandemian jälkeen ensimmäinen täysin lähitapahtumana toteutettava, ja on huippua nähdä jo nyt, että kiinnostuneita yrityksiä on tulossa mukaan runsaasti, Saara Liukkonen iloitsee. 

Ilmoittautuminen yrityksille on alkanut. Helpoimmin yritykset voivat ilmoittautua mukaan www.rekryon.fi-sivuston kautta. Suora ilmoittautumislinkki

Rekryon sosiaalisessa mediassa
www.facebook.com/rekryon 
www.instagram.com/rekryon 

Kuva: Jonne Vaahtera