Mikkelin kansalaisopisto hakee kielten suunnittelijaopettajaa

Kuvituskuva.

Mikkelin kansalaisopisto hakee kielten suunnittelijaopettajaa.

Kielten suunnittelijaopettajan tehtäviin kuuluu kielten opettamisen lisäksi kielten opetuskokonaisuuksien ja kurssien suunnittelua, koordinointia ja kehittämistä sekä kielten tuntiopettajien rekrytointia ja opastamista. Suunnittelijaopettaja toimii kielten opettajien vastuuhenkilönä. Tehtäviin kuuluu myös aihealueeseen liittyvää markkinointityötä, opiston sisäistä ja ulkoista tiedottamista, kielten alueen opintoneuvontaa sekä opetukseen liittyvien hankkeiden hallintaa ja seurantaa.

Valittavalta henkilöltä edellytetään kykyä kehittää opiston kielten opetusta sekä halua olla mukana kehittämässä opiston yleistä toimintaa. Eduksi katsotaan valmius opettaa useampaa kieltä, joista ainakin yksi olisi englanti, espanja tai suomi vieraana kielenä.

Lisätiedot ja hakeminen: Kuntarekry