Maaliskuinen markkinahumu valtaa Hallitustorin 13. ja 14.3.

Markkinatunnelmaa torilla.

Pian saadaan Mikkelin Hallitustorilla nauttia jälleen markkinahumusta. Maalismarkkinoilla 13.–14.3. mieli viriää jo kohti kevättä: torilla tavataan tuttuja, vaihdetaan kuulumisia ja eläydytään leppoisaan tunnelmaan. Kotiin viemisinä on pientuottajien herkkuja, tarpeellisia tavaroita ja mukavia toritarinoita.

Keväiset Maalismarkkinat kerää kaupungin sydämeen myyjiä sekä lähiseudun väkeä runsain joukoin. Ja mikä parasta, torilla saa nauttia henkilökohtaisista ostokokemuksista torimyyjien kanssa ja kysyä tuotteista ja elintarvikkeista suoraan niiden tuottajilta. Tietoja kauppiaista on torin verkkosivuilla mikkelintori.fi.

Maalismarkkinat Mikkelin torilla keskiviikkona 13.3. kello 7–18 ja torstaina 14.3. kello 7–17. Maalismarkkinoille on vapaa pääsy.

Kuva: Jonne Vaahtera