Perinteikäs kahvikonsertti upseerikerholla sunnuntaina 24.3.

Mikkelin upseerikerho.

Mikkelin kaupunginorkesterin ja Mikkelin musiikinystäväin yhdistyksen järjestämä perinteikäs kahvikonsertti upseerikerholla kuullaan jälleen sunnuntaina 24.3. alkaen kello 14.

Konsertti on vuosittainen perinne kevään korvalla, ja tarjoilee kaupunginorkesterin esittämänä monipuolisen jousiorkesteriohjelman. Mukana on tuttuja klassisen musiikin sävelmiä, mutta myös jotain vähemmän kuultua.

Kokonaisuudessa ei unohdeta myöskään kansanmusiikkia tai ikivihreitä sävelmiä. Tällä kertaa ohjelmassa kuullaan myös orkesterin muusikoita solistirooleissa. Lauluosuuksista vastaa Tuukka Lehtonen ja konsertin johtaa konserttimestari Elias Nyman.

Kahvikonserttiin voi hankkia liput suoraan ovelta. Lipun hinta on 20 euroa, sisältää myös kahvitarjoilun. Upseerikerhon osoite on Tarkk’ampujankuja 1.