Kaupunginorkesterin pääsiäiskonsertti vie mielikuvitusmatkalle torstaina 28.3.

Musiikkiyhtyeen jäsenet.

Torstaina 28.3. kello 18 Mikaelissa kuullaan totutusta poikkeava pääsiäispassio. Mielikuvituspassio-nimeä kantava kokonaisuus on konsertin johtavan cembalisti Matias Häkkisen käsialaa. Kaupunginorkesterin kanssa lavalla nähdään elektronisen musiikin yhtye Tölöläb.

Mielikuvituspassio kertoo pääsiäisen ajan musiikillisen tarinan uudella tavalla. Kokonaisuus muodostuu erilaisista ja vaihtelevista toisiinsa nivoutuvista musiikkinumeroista: orkesteriosuuksista, elektroakustisesta improvisaatiosta, laulusta, nykyajan klassikoista ja renessanssi- ja barokkimusiikista, jota kuullaan sekä vanhoin että uusin soittimin.

Tölöläb on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen elektronisen musiikin yhtye, joka tunnetaan ennakkoluulottomasta lähestymistavastaan kaikkea musiikkia kohtaan. Tölöläb on kutsunut yleisöään taipaleensa ajan erilaisiin esiintymispaikkoihin, raitiovaunuista hiekkasärkkiin ja rock-luoliin.  Yhtyeen tärkeä toimintamuoto on ollut kutsua vieraakseen eri musiikinlajeista ponnistavia muusikoita sekä muita taiteilijoita.

Tölöläbin jäsenet toimivat laajasti musiikkielämän eri laidoilla muusikkoina, kapellimestareina, tuottajina ja säveltäjinä. Yhtye ruokkii seikkailunnälkäänsä kutsumalla itselleen vieraita taiteilijoita yhteistyöhön, ja työskentelee usein tiiviisti muun muassa valo- ja videotaiteilijoiden kanssa.

Linkki: Liput konserttiin

Kuva: Tölöläb saapuu Mikkeliin.