Nuoren silmin: Jääkiekkohuumaa Mikkelissä

Jukurien pelaajia.

Seiskaluokkalainen Emilia on ollut tet-harjoittelussa Mikkelin kaupungilla. Työhön on kuulunut myös blogitekstin kirjoittaminen vapaasti valittavasta aiheesta. Emilia on kirjoittanut mietteitään jääkiekosta ja Jukureista.

“Olen Emilia ja olen 13-vuotias mikkeliläinen. Tykkään jääkiekosta. Olen aina pitänyt jääkiekosta, sillä jo hyvin pienenä kävin katsomassa enoni pelejä. Pikkuveljeni pelaa jääkiekkoa Juniori-Jukureissa, joten laji on tuttu minulle myös sitä kautta.

Mikkelin Jukureiden fani olen ollut lähes kaksi vuotta. Kaverini sai minut fanittamaan Jukureita. Aloitin Jukureiden fanittamisen viime kauden alussa ja aloin käymään paljon Jukureiden kotipeleissä. Vieraspeleissä en ole vielä käynyt, mutta haluaisin käydä tulevina kausina.

Tällä kaudella Jukurit ovat pärjänneet hyvin ja joukkueella on ollut hyvä voittoputki. On hienoa, että mikkeliläinen liigajoukkue pelaa playoffseissa tänä keväänä. Se tuo paljon positiivista näkyvyyttä Mikkelille.

Jukureiden peleissä tapaa kavereita ja saa myös uusia kavereita. Peleissä on hyvä tunnelma, kun yleisö kannustaa joukkueita.

Olisi kivaa, jos Jukureilla olisi enemmän fanitapahtumia.”