Nuorten Leffayö järjestetään jälleen 20.–21.4. – Ohjelmistossa on kolme elokuvaa

Tapahtuman mainos.

Leffayö järjestetään jälleen 20.–21.4. kello 22–06 elokuvateatteri Ritzissä. Leffayö-tapahtuman järjestävät Mikkelin nuorisovaltuusto ja Mikkelin nuorisopalvelut. Tapahtuma on päihteetön nuorisotapahtuma. Ikäraja on 12 vuotta.

Tapahtuman järjestäjät toivovat, että kävijät pystyvät nauttimaan tapahtumasta ja elokuvista viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Tutustu siis tapahtuman järjestyssääntöihin, aikatauluihin sekä turvallisemman tilan periaatteisiin Pointin sivustolla. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan tapahtuman sääntöjä ja periaatteita.

Leffayön liput tulevat myyntiin 28.3. osoitteessa leffabuumi.fi. Lippuja voi ostaa myös Ritzin ja Kinolinnan lippukassoilta niiden aukioloaikoina. Liput maksavat 15 euroa. Myytävänä on yhteensä 150 lippua. Lippuhintaan sisältyy suolainen yösnack, joka tarjoillaan tapahtumassa.

Ohjelmistossa on mukana kolme uutta elokuvaa. Ensimmäisenä elokuvana nähdään animaatioelokuva Kung Fu Panda 4. Toisena elokuvana nähdään kasvatuksellinen elokuva Siskoni (Paradise Is Burning). Leffayön päättää supersuosittu elokuva Dyyni: Osa kaksi. Lisäksi tapahtumassa on oheistoimintoina muun muassa leffavisa, oleskelua, pelailua ja yhdessäoloa. Ritzin etupiha toimii ulkoilupaikkana ja samalla hiljaisena tilana elokuvaesitysten välissä. Asiakkaat saavat oleskella etupihan rajatulla alueella.

Suosittelemme asiakkaita syömään ennen tapahtumaan saapumista. Voi myös olla hyvä ottaa mukaan hieman välipalaa tapahtumaan, esimerkiksi hedelmiä, juotavaa, pientä purtavaa. Elokuvateatterissa on myös myynnissä juotavia, makeisia ja popcornia.

Leffayön aikataulu
22.00–22.30 Ovet avautuvat, tapahtuman esittely
22.30–00.05 Kung Fu Panda 4
00.05–00.45 Leffavisa ja muuta oheistoimintaa
00.45–02.30 Siskoni (Paradise Is Burning)
02.30–03.15 Yösnack ja muuta oheistoimintaa
03.15–06.00 Dyyni: Osa kaksi
06.00 Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikkana on elokuvateatteri Ritz, osoitteessa Mikonkatu 1, 50100 Mikkeli.