Osallisuuskysely kerää asukkaiden ja toimijoiden näkemyksiä osallisuuden kehittämiseen

Nuoria ihmisiä.

Nyt kerätään asukkaiden ja toimijoiden näkemyksiä osallisuuden ja osallistumisen mahdollisuuksien kehittämiseen. Kyselyn toteuttaa Yhdessä osallistuen -hanke ja tuloksia hyödynnetään Mikkelin kaupungin osallisuustyön kehittämisessä.

Osallisuus on mahdollisuutta ilmaista mielipiteitä, vaikuttaa ja kuulua yhteisöön. Osallisuutta vahvistava toiminta voi olla hyvin monenlaista osallistumista yhteiseen tekemiseen. Osallisuuden kokemuksella on vahva yhteys ihmisen hyvinvointiin. 

Mikkelin kaupungissa asukkaiden osallisuutta edistetään osallisuussuunnitelman 2022–24 mukaisesti. Yhdessä osallistuen -hanke tukee kaupungin osallisuustoimintojen kehittämistä vuosina 2023–26.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme Mikkeli-aiheista palkintoa huhtikuun 2024 loppuun mennessä. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kysely on auki 12.4.2024 asti. Kyselyyn on mahdollista vastata myös kirjallisesti Mikkelin seutukirjaston seuraavissa toimipisteissä: 2.–12.4.2024 Mikkelin pääkirjastossa, Anttolan kirjastossa, Haukivuoren kirjastossa, Otavan kirjastossa, Ristiinan kirjastossa ja Suomenniemen kirjastossa.  

Tervetuloa mukaan kehittämään yhdessä yhteistä Mikkeliä!

LINKKI KYSELYYN

Kuva: Pihla Liukkonen