Mikkelin kiertotalouspäivät järjestetään Stellassa 11.4. kello 12–17

Tapahtumamainos.

Tule, näe ja koe mitä on arjen kiertotalous!

Mikkelin kiertotalouspäivät järjestetään kauppakeskus Stellassa torstaina 11.4. kello 12–17. Ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja tekstiilien, veden, ruuan ja rakennetun ympäristön kiertotaloudesta, kiertotalousmuotinäytös, musiikkia, paneelikeskustelua ja esittelypöytiä kiertotalouden eri osa-alueilta.

Vaatteiden vaihtopisteelle voit tuoda omia vanhoja käyttämättömiä vaatteita. Samalla voit tehdä itsellesi uusia löytöjä vaatekaappiin. Huomioithan, että lahjoitettujen vaatteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja hajuttomia.

Tee se itse -pisteellä sinulla on mahdollisuus rakentaa hyönteishotelli. Jos et voi ottaa hyönteishotellia kotiin, voit lahjoittaa sen Mikkelipuistoon. Tarvikkeita rajoitetusti.

Ohjelman avauspuheenvuoron pitää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Pöyry (kesk.).

Linkki: Tapahtuma Facebookissa

Mikkelin kiertotalouspäivät järjestetään Mikkelin kaupungin, Etelä-Savon ammattiopiston, Metsä-Sairila oy:n, Toimintakeskus Uutta elämää ry:n, Pro agrian, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, Mikkelin yliopistokeskuksen sekä Mikkelin kehitysyhtiö Miksein ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mekstiili-, Kielo-, Verstas CO2- ja Biovirtaa -hankkeiden yhteistyönä. Edellä mainitut hankkeet ovat Euroopan unionin osarahoittamia, rahoitukset myöntäneet viranomaiset ovat Etelä-Savon maakuntaliitto ja Etelä-Savon ely-keskus.