Kaupunginorkesterin konsertissa nuoruus ja kokemus paiskaavat kättä torstaina 18.4.

Viulisti Otto Antikainen.

Mikkelin kaupunginorkesterin konsertti torstaina 18.4. tarjoaa yhdistelmän uutta ja vanhaa musiikkia, sekä nuoruutta ja kokemusta. Orkesteria saapuu johtamaan todellinen jousiorkesteriguru Juha Kangas. Solistina lavalla nähdään viulisti Otto Antikainen (kuvassa).

Kokoonpanon täydentävät pianisti Janne Oksanen ja cembalisti Matias Häkkinen. Teosten aikaspektri ulottuu Bachin viulukonsertosta noin vuodelta 1720 Pēteris Vasksin 2013 säveltämään teokseen The Fruit of Silence, jonka jousiorkesteriversiosta kuullaan Mikaelissa Suomen ensiesitys. Konserttiin on vapaasti valittavana itselle sopiva lipun hinta: 10, 25 tai 35 euroa.

Taiteilijavartti illan esiintyjien kanssa kuullaan Mikaelin lämpiössä kello 17.30. Haastattelijana intendentti Jaakko Antila.

Linkki: Liput konserttiin