Kaupunginorkesteri juhlistaa vappua huippubändin kanssa 30.4.

Sami Pitkämö.

Mikkelin kaupunginorkesterin jo perinteeksi muodostunut Vappuetkot-konsertti kuullaan taas vappuaattona 30.4. kello 18 Mikaelissa. Solisteina ovat Suomen eturivin laulajiin kuuluvat Eeppi Ursin ja Sami Pitkämö (kuvassa). Kaupunginorkesterin ympärille kasattua bilebändiä luotsaa kapellimestari Pasi-Heikki Mikkola. Vappuetkot Goes America -konsertissa kuullaan uuden mantereen parhaita menobiisejä vuosikymmenten varrelta.

Viime keväänä huikeat vappuetkobileet Mikaelissa järjestänyt bilebändi tekee paluun Mikaeliin. Eturivin solisteilla ja taidokkaalla soittajakaartilla varustettu bändi yhdistää jälleen voimansa kaupunginorkesterin kanssa. Tällä kertaa vappuetkoilla suunnataan rapakon taakse kulttuurien sulatusuuniksikin kutsuttuun Amerikkaan.

Vappuetkot Goes America -ohjelmaan on valittu uuden mantereen kovimpia artisteja, bändejä ja biisejä mahtavina suuren viihdeorkesterin sovituksina. Luvassa on muun muassa musikaalihittejä, The Eaglesia, Tina Turneria, Stevie Wonderia, Blood, Sweat & Tearsia ja The Blues Brothersia.

Solistikaksikko Eeppi Ursin ja Sami Pitkämö ovat molemmat alansa pitkäaikaisia huippuja, jotka ovat vaikuttaneet monissa merkittävissä kokoonpanoissa.

Linkki: Liput konserttiin