Nuorisopalvelut järjestää ilmaisen leffaillan 2. toukokuuta – Valkokankaalla nähdään Hard to Break

Kaksi nuorta istumassa ravintolan ulkopuolella.

Mikkelin kaupungin nuorisopalvelut järjestää nuorille ja nuorisotyön verkostolle ilmaisesityksen elokuvasta Hard to Break torstaina 2.5. kello 18–20.30 elokuvateatteri Ritzissä (Mikonkatu 1).

Tilaisuuteen voi ilmoittautua täällä (klikkaa linkkiä).

Hard to Break on energinen ja intiimi kasvutarina Atesta ja Jonsusta. Atella on aina seuraavat bileet tiedossa, ja hän rakastaa viihdyttää 40 000 Snapchat-seuraajaansa, joille hän jakaa elämän ylä- ja alamäet sensuroimattomasti. Jonsu löytää Aten myötä uuden ystäväporukan, jonka ilmapiiri ilman sääntöjä alkaa vetää häntä puoleensa. Hiljalleen Atte ja Jonsu ajautuvat vaikeuksien kierteeseen etsiessään hyväksyntää sosiaalisen median seuraajilta ja ikätovereilta.

Elokuva on yhtä nopeatempoinen kuin nuorten jatkuvasti muuttuvat ihmissuhdestatukset, hiustyylit ja sosiaalinen media, jota he kuluttavat 24/7. Elokuva piirtää rehellisen kuvauksen 2020-luvun nuoruudesta, jossa päihteistä ja väkivallasta tulee osa nuorten todellisuutta. Mikkelin esitykseen saapuu paikalle myös elokuvantekijät Anna-Maija Heinonen ja Krista Moisio. Elokuvan tavoitteena on kertoa rehellinen ja toiveikas kasvutarina suoraan nuorten maailman keskiöstä, päähenkilöiden omasta näkökulmasta kerrottuna.

Ikäraja on 12 vuotta. Näytös alkaa kello 18, ovet avautuvat kello 17.30.

Kuva: Hard to Break -elokuvassa kerrotaan rehellisesti kasvutarinaa. Elokuva sisältää päihteitä ja vahvoja kohtauksia.