Kirjastot ovat kiinni 6.–7.5. sekä 9.5.

Kirjastorakennuksen pääovi.

Mikkelin seutukirjaston toimipisteet ovat kiinni maanantaina 6.5. ja tiistaina 7.5. kirjastojärjestelmän päivityksen vuoksi sekä helatorstaina 9.5.

Myös verkkokirjasto Lumme-Finna ja omatoimikirjastot ovat pois käytöstä, eikä kirjaston e-aineistoja voi käyttää. Käyttökatko koskee kaikkia Suomen yleisiä Koha-kirjastojärjestelmää käyttäviä kirjastoja.

Katko e-aineistojen ja Lumme-Finnan käytössä alkaa jo sunnuntaina 5.5. kello 19. Omatoimipalveluaika Anttolan, Haukivuoren, Hirvensalmen, Pertunmaan, Puumalan, Ristiinan ja Suomenniemen kirjastoissa päättyy sunnuntaina 5.5. poikkeuksellisesti jo kello 18.30.  

Mikkelin kaupungin asiointipiste pääkirjaston tiloissa on avoinna sekä maanantaina 6.5. että tiistaina 7.5. normaalien aukioloaikojen puitteissa. Asiointipistepalveluita tarjoavat kirjastot palvelevat asiointipisteasioissa tiistaina 7.5. kello 10–16. Keskiviikkona 8.5. kirjastot palvelevat aattoaukioloaikojen mukaisesti kello 16 saakka. 

Helatorstaina 9.5. pääkirjasto on suljettu. Anttolan, Haukivuoren, Hirvensalmen, Pertunmaan, Puumalan, Ristiinan ja Suomenniemen kirjastoissa on vain omatoimipalveluaukiolo kello 8–20.