Mikkelin kaupungin rakennusvalvonta suorittaa kiinteistöillä rakennusten mittauksia

Mikkelin kaupungin logo.

Mikkelin kaupungin rakennusvalvonta suorittaa vuonna 2024 lisäkartoituksena kiinteistöillä rakennusten mittauksia.

Lisäkartoitus kohdistuu kiinteistöihin, jotka eivät ole palauttaneet tarkistushankkeen kyselylomaketta. Lisäkartoitukset keskittyvät Otavan taajama-alueelta pohjoiseen kohti Korpikoskea ja edelleen Läsäkosken suuntaan. Mittaukset suoritetaan kesäkuun alusta viikolta 24 alkaen. Mittauksista tiedotetaan lisäksi tienvarsikylteillä. Mittaukset ovat osa vuonna 2018 alkanutta kiinteistöveroprojektia.

Kiinteistöillä mitataan rakennukset ulkopäin sekä kartoitetaan rakennusten sijainnit. Rakennusvalvontaviranomaisella on oikeus maankäyttö- ja rakennuslain mukaisen valvontatehtävän hoitamiseksi päästä rakennuskohteeseen ja suorittaa siinä tarkastuksia ja tutkimuksia. Kiinteistön haltijan paikallaolo ei ole välttämätön.

Lisätietopyynnöt sähköpostilla
Juho Tarikka                                                       
projektivastaava                                                                         
juho.tarikka@mikkeli.fi