Puolustusvoimain lippujuhlan päivää 4.6. vietetään Mikkelissä perinteisin menoin

Mannerheimin salonkivaunu.

Puolustusvoiman lippujuhlan päivää tiistaina 4. kesäkuuta vietetään Mikkelissä perinteisin menoin. Päivä on samalla Mannerheimin syntymäpäivä, joten Mannerheimin salonkivaunu rautatieasemalla on avoinna yleisölle maksutta kello 10–17.

Karjalan prikaatin Etelä-Savon aluetoimisto järjestää seppeleenlaskun Päämajapatsaalla kello 11. Mikkelin varuskunnan päällikkö everstiluutnantti Antti Pirinen laskee Puolustusvoimien seppeleen yhdessä Etelä-Savon sotaveteraanien perinneyhdistyksen edustajan Olli-Pekka Kannisen kanssa. Mikkelin kaupungin seppeleen tilaisuudessa laskevat kaupunginhallituksen jäsen Petri Pekonen ja vs. kaupunginlakimies Topi Heinänen.

Päivään kuuluu myös Rakuunasoittokunnan puistokonsertti kello 1314 Kirkkopuistossa.