Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue 2024 saapuu Mikkeliin sunnuntaina 30.6.2024

Kuva: Yle / Pikku Kakkonen

Leikitään Pikku Kakkosta -kiertue saapuu Mikkeliin sunnuntaina 30.6.2024. Mikkelin tapahtuma on osa kuuden paikkakunnan kiertuetta. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on kutsunut Pikku Kakkosen kylään Savonlinnaan, Mikkeliin, Sotkamoon, Suomussalmelle, Pietarsaareen ja Seinäjoelle.

Pikku Kakkonen, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja sen paikallisyhdistykset tuovat paikkakunnille kolmituntisen, koko perheen yhteiseksi iloksi suunnitellun Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtuman, jonka kruunaa televisioon taltioitava konsertti. Koko perheen piknik-tapahtuma on esteetön ja siihen on vapaa pääsy. Mikkelin tapahtuma järjestetään sunnuntaina 30.6.2024 klo 15-18 Tykkipuistossa vanhalla kasarmialueella. Tapahtumissa lapset pääsevät tapaamaan Pikku Kakkosesta tuttuja suosikkihahmojaan.

Leikitään Pikku Kakkosta -konsertti alkaa klo 16. Konsertissa Pikku Kakkosen Nalle, Leikki-Heikki ja tutut juontajat laulavat ja leikkivät Leikkiorkesterin säestämänä.  Leikkiorkesteri, kapellimestarinaan Tuomo Rannankari esittävät niin vanhoja kuin uudempiakin lastenlauluja. Tapahtumien aikana nähtävät Leikitään Pikku Kakkosta -konsertit taltioidaan ja ne nähdään Pikku Kakkosessa ja Yle Areenassa elokuusta 2024 lähtien. Konsertissa on lupa laulaa, tanssia ja leikkiä mukana!

Leikitään Pikku Kakkosta -kiertue
Mikkelissä, vanhan kasarmialueen Tykkipuistossa
sunnuntaina 30.6. klo 15-18
Televisioon taltioitava Leikitään Pikkukakkosta -konsertti alkaa klo 16.
Tapahtuma on maksuton ja se päättää Hulivilkarnevaali viikon.

Kuva: Yle / Pikku Kakkonen