St Michel tuo säpinää Mikkelin viikonloppuun 13.–14.7.

Ravureita juoksemassa raviradalla, etualalla yleisöä.

Mikkelin suurin vuosittainen kesätapahtuma St Michel täyttää raviradan 13.–14.7. Viikonlopun aikana kaupunki täyttyy ravivieraista. Viime vuonna St Michel -tapahtuman yleisömäärä oli yli 16 000.

St Michel -tunnelmaan voi virittäytyä jo perjantaina Mikkelin torilla kello 11 alkaen. Raviradalla portit avataan lauantaina kello 11, ja ravien virallinen avaus on kello 12.50. Tarkemman ohjelman aikatauluineen voi katsoa St Michelin verkkosivuilta.

Sunnuntain St Michel -ajossa on mukana muun muassa ruotsalainen Castor the Star, joka sijoittui Bodenin suurkilpailussa kesäkuussa toiseksi. St Michelin suosikki on niin ikään ruotsalainen Don Fanucci Zet. Lähtölistan voi katsoa täältä.

Ravibussit vievät raviradalle

Sekä lauantaina että sunnuntaina ravikansaa palvelee non stop -kuljetus raviradan ja kaupungin keskustan välillä. Linja-autot lähtevät keskustasta molempina päivinä kello 10.45 Maaherrankadulta, torin vierestä, Päämajapatsaan takaa. Meno–paluu-lipun hinta on 7 euroa, maksuna vain käteinen.

Muut ravikuljetukset lähtevät Kyyhkylän kartanolta raviradalle kello 10.15, 11.15 ja 12.15. Visulahden leirintäalueen portilta kello 10.30, 11.30 ja 12.30 sekä Paukkulasta Suomen nuoristo-opistolta (seurakuntatalon pysäkki) kello 10.40, 11.40 ja 12.40. Paluukuljetukset näihin kohteisiin ravien päätyttyä. Meno–paluu-lipun hinta on 7 euroa, maksuna vain käteinen.

Mikkelin paikallisliikenteen linja 7 ajaa Kalevankankaalle ja raviradalle.

Pysäköinti raviradan lähellä

Raviradan ympärillä on runsaasti pysäköintitilaa aivan raviradan läheisyydessä. Seuraa liikenteenohjaajien opastusta.