Syysbreikki tahdittaa Mikkelin nuoret syyslomalle lauantaina 19. lokakuuta

Isac Elliot.

Mikkelin kaupungin nuorisopalvelut ja nuorisovaltuusto järjestävät Syysbreikki-tapahtuman lauantaina 19.10.2024 kello 17–22 kauppakeskus Stellassa. Viime vuonna tapahtuma keräsi yhteen yli 1400 nuorta.

Järjestäjät haluavat tapahtumalla juhlistaa syysloman alkua ja tarjota nuorille elämyksiä sekä saada Stella täyttymään nuorisolla ja nuoruuden energialla. Syysbreikki on maksuton ja päihteetön nuorisotapahtuma.

Mikkelin nuorisovaltuusto on taas mukana suunnittelemassa tapahtumaa nuorilta nuorille. Syysbreikissä ja lavalla nähdään erilaisia esityksiä paikallisilta nuorilta ja nuorisoryhmiltä kello 18–20. Syysbreikin päättää tulikuuma pääesiintyjä Isac Elliot kello 20.30–21.30. Suomen suosituimpiin pop-tähtiin lukeutuvan Isac Elliotin kappaleet nousevat kerta toisensa jälkeen Spotifyn kärkisijoille. Lukuisten, menestyneiden englanninkielisten julkaisujensa jälkeen artisti julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Kävi miten kävi kesällä 2023, ja se nousi suoraan julkaisustaan virallisen albumilistan ykköseksi.

Lisätiedot ja aikataulut osoitteessa syysbreikki.fi.