Kaupunki hakee esiintyjiä Syyskestien Open Stagelle 7.9.2024

Haluatko ilahduttaa tapahtuman kävijöitä omalla osaamisellasi ja samalla saada paikallista näkyvyyttä esiintymisellesi? Tule mukaan esiintymään Mikkelin Syyskestien Open Stagelle lauantaina 7.9.2024 klo 11.30 – 14.00 Mikkelin torille.

Mikkelin kaupunki tarjoaa paikallisille ryhmille ja yksittäisille taiteilijoille tilaisuuden esitellä osaamista tapahtumaväelle. Open Stage -esiintymislavan on tarkoitus rakentua Mikkelin torille Syyskestit-tapahtuman yhteyteen. Nyt kaupunki kartoittaa toimijoiden kiinnostusta konseptiin. Open Stage on avoinna lauantaina 7.9. klo 11.30 –14.00, jokaiselle esiintymiselle on varattu aikaa vähintään 10 minuuttia. Hakemuksessa voi esittää myös pidempää esiintymisvuoroa. Kaupunki käy läpi kaikki ehdotukset ja on yhteydessä hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Kaupunki etsii tapahtumaan esityksiä, jotka ovat sopivia koko perheelle. Musiikkiesitykset, teatteri, tanssi, runonlausunta – kaikki esitysmuodot ovat tervetulleita!  Kyseessä voi olla yksittäinen henkilö tai vaikka harrasteryhmä. Esiintymisestä ei makseta palkkiota, mutta toimijat saavat paikallista näkyvyyttä ja mahdollisuuden esitellä omaa toimintaa. Perusäänentoisto ja mahdollinen sadesuoja tulee kaupungin puolesta. Idea Open Stage -konseptista on tullut toimijoidenverkostopalaverissa kesäkuussa ja sitä päätettiin kokeilla nyt syksyn tapahtumassa.

Miten mukaan?
Tapahtumasta kiinnostuneet toimijat voivat lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, joka sisältää seuraavat tiedot:

  • Esityksen sisältö: Millainen ohjelmanumero on kyseessä ja kuinka kauan se kestää?
  • Tekniset tarpeet: Minkä verran esitys tarvitsee tilaa? Riittääkö torin lava vai onko toimijoilla jokin muu esiintymispaikkatoive? Tarvitseeko esitys äänentoistoa?
  • Säävaraus: Onko esitys miten arka tuulelle tai sateelle? Torin lavalla on olemassa purjekatos. Kaupunki harkitsee erillisen esiintymisteltan vuokraamista lavalle.
  • Ajankohta: Onko tapahtumapäivän aikaisesta ajankohdasta erityistoivetta?
  • Yhteystiedot: lisätietoja salla.hyvonen@mikkeli.fi / viestinta@mikkeli.fi

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää sähköpostitse torstaihin 22.8.2024 mennessä osoitteeseen viestinta@mikkeli.fi. Lisätietoja syyskesteistä osoitteesta www.mikkeli.fi/syyskestit