21 uutta koronatartuntaa Essoten alueella viikonloppuna

Koronanäytteenoton ovi sairaalalla.

Itsenäisyysviikonloppuna raportoitiin yhteensä 21 uudesta koronavirustapauksesta Essoten alueella.

Pieksämäellä tilanne on huolestuttava, koska kaikkia tartunnanlähteitä ei ole pystytty selvittämään.

– Tautia on paljon liikenteessä, koska lähteitä ei pystytä selvittämään. Pieksämäellä olisi nyt erityisen tärkeää rajoittaa sosiaaliset kontaktit minimiin. Muistetaan pestä kädet usein, pidetään turvavälit ja käytetään kasvomaskia kodin ulkopuolella. Testeihin on syytä hakeutua välittömästi, jos tulee pienintäkään koronaan viittaavaa oiretta, kehottaa Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Koronan ja altistumisten vuoksi Mikkelin Urheilupuiston koulu on etäopetuksessa. Lue lisää täältä.