Konserni- ja elinvoimajaoston päätöksiä 8.6.2021

Näkymä Savilahdelle.

Kaupungin konserni- ja elinvoimajaosto kokoontui tänään tiistaina 8.6.2021 kautensa viimeiseen kokoukseen. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimitusjohtaja Juha Kauppinen esitteli elinvoimakatsauksessaan muun muassa kaupungin yrityskehitystä sekä MikseiMikkelin palvelukokonaisuutta yrittäjille. Mikkelissä yritysmäärän kehitys on ollut positiivinen kuluvana vuonna. Alkuvuoden aikana yritysten määrän nettomuutos oli +37 yritystä. Nettomuutos on selvästi edellistä vuotta parempi.

Päätösesitykset hyväksyttiin yksimielisesti. Lisäpykälässä konserni- ja elinvoimajaosto päätti esittää kaupunginhallitukselle, että Mikkelin kaupungin omistamat Pieksämäen Jäähalli Oy:n osakkeet (100 kpl) myydään Pieksämäen kaupungille hintaan 18,62 euroa/osake.