Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee tuoreiden vihannesten, juuresten ja perunoiden toimittajia

Perunoita.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee sopimuskumppaneita tuoreiden, käyttötarkoituksen mukaan valmiiksi esikäsiteltyjen vihannesten, juuresten ja perunoiden toimittajia puitesopimusjärjestelmään.

Tavoitteena on erityisesti saada kumppaneita lähialueen tuottajista ja yrittäjistä. Kumppaneiksi ovat tervetulleita pienemmätkin toimijat, sillä yhden kumppanin tuotantokapasiteetin ei tarvitse kattaa ruoka- ja puhtauspalveluiden koko vuositarvetta.

Tule keskustelemaan mahdollisuuksista markkinavuoropuhelutilaisuuteen tiistaina 12.4.2022 kello 13 kaupunginvaltuuston istuntosaliin, osoitteeseen Raatihuoneenkatu 8 (ilmoittautuminen tilaisuuteen: hankinnat@mikkeli.fi). Lisätietoa täältä.