Rekrytointitapahtuma RekryOn järjestetään 9.3. kauppakeskus Akselissa

Tietokoneen näppäimistö.

RekryOn tekee paluun. Tällä kertaa rekrytointitapahtuma järjestetään kauppakeskus Akselissa torstaina 9. maaliskuuta kello 13–17.

Paikkana on kauppakeskuksen toinen kerros, mutta osallistuminen onnistuu myös verkossa rekryon.fi-sivustolla.

Tapahtumassa yritykset voivat esitellä avoimia työpaikkoja sekä mahdollisuuksia opinnäytetöihin tai oppisopimukseen. Osallistuminen on yrityksille maksutonta. Työnhakijat puolestaan saavat tilaisuuden jututtaa yhdellä kertaa useampaa työnantajaa. Yritysten ilmoittautuminen tapahtumaan on jo käynnissä ja avoinna sunnuntaihin 19.2. asti. Ilmoittautumaan pääsee osoitteessa rekryon.fi.

Tapahtuman verkkosivuilla julkaistaan kaikki mukaan ilmoitetut työpaikat viikkoa ennen tapahtuman alkua. Yritykset ja työnhakijat voivat halutessaan osallistua tapahtumaan myös pelkän verkon välityksellä.

RekryOnin järjestävät tänä vuonna Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy yhteistyössä Mikkelin kaupungin ja Etelä-Savon TE-toimiston kanssa. Kauppakeskus Akseli toimii tapahtuman yhteistyökumppanina. Tapahtuma on osa Mikkelin kaupungin syntymäpäiväviikkoa.

– Rekrytointitilaisuutta on toivottu sekä yritysten että opiskelijoiden toimesta, joten päätimme ripeällä aikataululla laittaa tapahtuman pystyyn vielä tälle keväälle osaksi Mikkelin 185-vuotissynttäriviikkoa, palvelujohtaja Mari Meriläinen MikseiMikkelistä kertoo.

Synttäriviikon kaikki tapahtumat kootaan osoitteeseen mikkeli.fi/185v.