Osallistu jätehuoltomääräyskyselyyn – Kuulemistilaisuus pääkirjastossa 3.5. kello 16.15

Biojätettä.

Jätehuoltomääräyskysely on auki 8.5.2023 asti.

Kysely koskee uudistettavana olevia jätehuoltomääräyksiä Mikkelin kaupungin alueella. Kerätyt huomiot kirjataan päätöksentekoaineistoon Mikkelin kaupungin jätehuoltoviranomaiselle. Kuulemistilaisuus jätehuoltomääräysten uudistuksesta järjestetään pääkirjaston Mikkeli-salissa keskiviikkona 3.5. kello 16.15.

Linkki kyselyyn

Lisää tietoa jätehuollosta (klikkaa linkkiä).

Mikäli haluatte jättää virallisen kannanoton asiassa, se tulee jättää kirjallisesti Mikkelin kaupungin kirjaamoon. Virallisen kannanoton voitte jättää myös sähköisesti (kirjaamo@mikkeli.fi). Kannanotot tulee osoittaa Mikkelin kaupungin jätehuoltoviranomaiselle.

Artikkelia päivitetty 24.4.2023.