Mikkelin kansalaisopisto järjestää yleisluennon kansallispuistoista 10. lokakuuta

Maisema kansallispuistosta.

Mikkelin kansalaisopisto järjestää tiistaina 10. lokakuuta etänä pidettävän yleisluennon Kansallispuistot retkeilykohteina. Luento sisältää kuvia ja kuvauksia Suomen ja Ruotsin kansallispuistoista ja sen pitää rehtori Matti Laitsaari.

Luento toteutetaan Teams-sovelluksen kautta ja sille täytyy ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumisen voi tehdä kansalaisopiston nettisivuilla. Luennolle osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitetta ja internet-yhteyttä. Ilmoittautuneille lähetetään ennen luennon alkua Teams-linkki, joka mahdollistaa osallistumisen.

Luento on osallistujille ilmainen ja se on osa opiston Luova metsä -kokonaisuutta, johon on saatu laatu- ja kehittämisrahoitusta opetushallitukselta. Sama luento pidetään uudelleen ensi helmikuussa ja sillekin luennolle voi jo ilmoittautua.

Luova metsä sisältää myös osallistujille ilmaisia kursseja ja tapahtumia.

Kuva: Pyhä-Luoston kansallispuistoon kuuluva Noitatunturi.