Yleisötilaisuus keskiviikkona 24.1. katujen yleissuunnitelmista

Talvinen katu.

Tervetuloa osallistumaan yleisötilaisuuteen, jossa esitellään ja keskustellaan katujen yleissuunnitelmista. Suunnitelmat koskevat katuja Joos. Sajaniemen katua, Runeberginaukiota, Otto Mannisen katua, Otavankatua ja Anni Swanin katua sekä asemakaavan muutoksia.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 24.1. alkaen kello 17 Mikkelin yliopistokeskuksen auditoriossa, osoitteessa Lönnrotinkatu 5.

Katujen yleissuunnitelmien lisäksi tilaisuudessa keskustellaan Marskin aukion, Päämajakoulun ja entisen sähkölaitoskorttelin asemakaavan muutoksista. Katujen yleissuunnitelmien tavoitteena on parantaa kaikkien liikennemuotojen sujuvuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Asemakaavojen muutosten tavoitteena on luoda viihtyisää ja toimivaa kaupunkikeskustaa sekä tiivistää kaupunkirakennetta keskustassa. Suunnitelmat ovat nähtävillä kaupungin verkkosivuilla ja tilaisuudessa on mahdollisuus antaa niistä palautetta.

Yleisötilaisuus kestää noin kaksi tuntia ja sen yhteydessä järjestetään kaavakävely suunnittelualueella.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tule mukaan vaikuttamaan Mikkelin tulevaisuuteen!

Kuva: Mikko Mäkeläinen