Urheilupuiston koulun oppilaat ja henkilökunta marssivat Saimaanportin yhtenäiskouluun

Rehtori ja oppilaita kävelemässä kohti uutta koulua.

Saimaanportin yhtenäiskoulun toiminta Urpolassa on alkanut. Urheilupuiston koulun oppilaat ja henkilökunta siirtyivät keskustan parakkikoulustaan uuteen kouluun yhteisellä marssilla maanantaiaamuna 4.3.

Kevään 2024 aikana Saimaanportin yhtenäiskoulun oppilasmäärä on yli 400 ennen kuin alakoululaiset Urpolasta, Moisiosta ja Olkkolasta aloittavat uudessa koulussa elokuussa. Uuden lukuvuoden alkaessa yhtenäiskoulussa tulee olemaan yhteensä noin 850 oppilasta ja 120 työntekijää.

Saimaanportin yhtenäiskoulu luovutettiin Mikkelin kaupungille 5.1.2024. Lisää tietoja koulusta ja rakennusprojektista voi lukea täältä.

Kuva: Urheilupuiston koulun oppilaat ja henkilökunta marssivat yhdessä uuteen kouluun rehtori Susanna Sanavderin johdolla. Kuvaaja: Mikko Mäkeläinen