Mikkelin kuuluisin discopallo huutokaupataan 18. toukokuuta

discopallo

Haluaisitko oman discopallon? Nyt sinulla on mahdollisuus huutaa itsellesi discopallo, eikä ihan mikä tahansa discopallo, vaan vaatimattomasti Mikkelin kuuluisin, legendaarisin ja kaiken mahdollisen nähnyt discopallo!

Bar’N’ Night Vaakunan legendaarinen discopallo myydään hyväntekeväisyyshuutokaupassa 18.5. kello 12 Mikkelin torilla. Huutokauppa on osa Mikkelin Kesän avaus -tapahtumaa. Huutokaupan toteuttaa Mikkelin nuorkauppakamari ry.

Elämää nähnyt discopallo myydään siinä kunnossa kuin se on. Pallosta puuttuu peilipaloja, koska juhlijat ovat ottaneet niitä muistoiksi. Halkaisijaltaan pallo on noin metrin, painoa parikymmentä kiloa. Palloon ei kuulu moottoria. Lähtöhinta on 50 euroa. Huutokaupan summa ohjataan Mikkelin nuorkauppakamarin toimesta hyväntekeväisyyteen Etelä-Savon hyvinvointialueen perhepalveluille.

Palloon pääsee halutessaan tutustumaan ennakkoon Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä, sovi tutustumisesta ennakkoon: anni.salomaa@sok.fi. Huutokaupan voittanut ostaja vastaa discopallon kuljetuksesta. Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli kuljettaa pallon torille huutokauppapäivänä sään salliessa, muutoin pallo on noudettava hotellilta.

Ennakkotarjoukset voi huutaa tällä lomakkeella 9.5.–16.5. välisenä aikana. Lue lisää Mikkelin Kesän avaus -tapahtumasta: www.mikkeli.fi/kesanavaus24.