Mikkelin kaupungin kesätyöhaku alkaa 1.2. – Kesätyöpaikkojen lisäksi haettavana on myös kesätyöseteleitä

Nuoria Suur-Savon museon edustalla.

Mikkelin kaupungin kesätyöhaku alkaa 1. helmikuuta ja loppuu 28. helmikuuta.

Kesätyöntekijällä tarkoitetaan 2.5.–30.9.2023 kesätyöntekijäksi määräajaksi palvelukseen otettua koululaista, opiskelijaa tai muuta nuorta, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Mikkelin kaupunki palkkaa kesätöihin vähintään 15 vuotta täyttäneitä, mikkeliläisiä koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita) ja tietyissä tehtävissä ammattikorkeakoululaisia ja yliopisto-opiskelijoita. Kesätyöntekijän palvelussuhde on pääsääntöisesti yhden kuukauden mittainen.

Kaupungin kesätyötä haetaan Kuntarekryssä. Lisätiedot ja ohjeet on koottu kaupungin kesätyösivulle.

Kesätyöpaikkojen lisäksi haettavana on kesätyöseteleitä, joiden hakuaika on 1.2.–31.5.2023. Vuonna 2023 Mikkelin kaupunki maksaa 400 euroa mikkeliläiselle työnantajalle, joka palkkaa vuonna 2006–2008 syntyneen mikkeliläisen nuoren kesätöihin kesätyösetelillä 1.5.–31.8.2023 välisenä aikana. Nuoren tulee olla täyttänyt työn alkaessa 15 vuotta.

Kesätyöseteleitä on jaossa rajoitettu määrä. Setelin tarkoituksena on helpottaa nuorten työllistymistä paikallisiin yrityksiin, yhdistyksiin, järjestöihin ja säätiöihin. Linkki: Lisätietoa kesätyösetelistä.