Mikkelin kaupungin kesätyöhaku on käynnissä 29.2. asti

Kesätyöntekijä.

Mikkelin kaupunki palkkaa tänä vuonna yhteensä noin 125 kesätyöntekijää.

Tiedot ja ohjeet kesätyöhausta on koottu osoitteeseen mikkeli.fi/kesatyot. Kesätyökuvauksissa kerrotaan tarkemmin haussa olevista tehtävistä ja työajasta.

Kesätyöntekijällä tarkoitetaan lomakautena 2.5.–30.9.2024 kesätyöntekijäksi määräajaksi palvelukseen otettua koululaista, opiskelijaa tai muuta nuorta, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Mikkelin kaupunki palkkaa kesätöihin vähintään 15 vuotta täyttäneitä, mikkeliläisiä koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita) ja tietyissä tehtävissä ammattikorkeakoululaisia ja yliopisto-opiskelijoita. Kesätyöntekijöiden palvelussuhde on pääosin noin kuukauden mittainen. Hakemukset tehdään Kuntarekryssä.

Valinnat tehdään pääosin maalis-huhtikuun aikana. Kaupungin yksiköt ja yhteistyökumppanit ilmoittavat valinnoistaan. Kaikille kaupungin kesätyötä hakeneille ilmoitetaan hakemuksessa mainittuun sähköpostiin viikolla 16 kaupungin kesätyövalintojen tilanne.

Kesätyöpaikkojen lisäksi haettavana on kesätyöseteleitä, joiden hakuaika on 31.5.2024 saakka. Lisätietoja kesätyösetelistä.

Kuva: Pihla Liukkonen