Palvelut

Mikkelin kaupunginorkesteri

Mikkelin kaupunginorkesteri tarjoaa korkeatasoisia klassisen musiikin konsertteja erilaisille kohdeyleisöille. Kahdentoista jousisoittajan muodostaman ammattiorkesterin kotisali on konsertti- ja kongressitalo Mikaelin Martti Talvela -sali, joka on akustiikaltaan yksi maamme parhaista.

Suomen kolmanneksi vanhimmasta yhtäjaksoisesti toimineesta orkesterista on jalostunut kokoonpano, joka on taiteellisella tasollaan ja ennakkoluulottomalla ohjelmistosuunnittelullaan herättänyt kiinnostusta myös maamme rajojen ulkopuolella. Ohjelmatarjonnan monipuolistamiseksi orkesteri tekee vuosittain yhteistyötä niin paikallisten kuin kansainvälistenkin musiikkitoimijoiden ja ammattiorkesterien kanssa. Orkesteri esiintyy säännöllisesti Saimaa Sinfonietta -nimellä Lappeenrannan kaupunginorkesterin kanssa.

Vierailukonsertit, tilausesiintymiset ja yleisötyö eri kohdeyleisöjen parissa ovat osa orkesterin säännöllistä toimintaa.

Toimintaohjeet

Kaupunginorkesterin konserttilippuja voi ostaa Lippu.fi-palvelusta sekä useista eri myyntipisteistä. Myynnissä on myös kausikortteja. Lisätietoja löytyy kaupunginorkesterin nettisivuilta.

Siirry Mikkelin kaupunginorkesterin omille sivuille ja konserttiohjelmistoon tästä. 

Puhelinnumerot

Intendentin puhelin

Intendenttiin voit ottaa yhteyttä kun kyseessä on:

– mediayhteistyö / media- ja tiedotusvälineet
– yhteistyökumppanuus
– organisaation hallintoa, taloutta ja henkilöstöä koskevia kysymyksiä

0401294938
paikallisverkkomaksu (pvm), matkapuhelinmaksu (mpm), ulkomaanpuhelumaksu

Työaika poikkeaa osittain toimistotyöajasta ja se on sidottu orkesterin työohjelmaan.

ma – pe09.00 – 15.00

Orkesterisihteerin puhelin

Orkesterisihteeri vastaa konsertteja koskeviin tiedusteluihin sekä ryhmien varauksiin ja muihin vierailuihin liittyvissä asioissa.

+358447945711
paikallisverkkomaksu (pvm), matkapuhelinmaksu (mpm), ulkomaanpuhelumaksu

Orkesterisihteerin työaika poikkeaa osittain toimistotyöajasta ja se on sidottu orkesterin työohjelm

ma – pe09.00 – 15.00