Palvelut

Kulttuurijoulukauppa

Joulukoristeita ja havuja, suurimpana punainen joulutähti.

Mikkelin kaupungin yleiset kulttuuripalvelut on järjestänyt jo yli kymmenen vuoden ajan Kulttuurijoulukaupan myynnin joulukauden aikana. Kulttuurijoulukaupassa ei myydä mitään tavaraa, ainoastaan lahjakortteja kulttuurielämyksiin.

Kulttuurijoulukaupan tavoitteena on tuoda esille Mikkelin seudun monipuolista kulttuuritoimintaa ja aktivoida asukkaita kulttuuripalveluiden pariin. Samalla tarjotaan kulttuuriyhdistyksille mahdollisuus tuoda omaa toimintaansa esille. Myytävät tuotteet, ns. aineettomat joululahjat, ovat kulttuuriyhdistysten ja  –toimijoiden itsensä suunnittelemia lahjakortteja erilaisten kulttuuriharrastusten ja elämysten pariin.

Kulttuurijoulukaupan pop up -tyyppiset myyntipisteet ovat vaihdelleet paikkaa historiansa aikana Kenkäveron saunan, kävelykadun, kirkkopuiston ja jouluisen torin eri muodoissa.

Kulttuurijoulukaupan 12. toimintakausi järjestettiin Mikkelin torin Muikkukopissa 12.-21.12.2022. Kulttuurijoulukaupan myynti oli avoinna maanantaista perjantaihin klo 11–17 ja lauantaista sunnuntaihin klo 10–14.
Joulun 2022 lahjakortteja suunnittelivat Työväen Näyttämöpäivät, Mikkelin Musiikkijuhlat, Teatteriravintola ILO, Mikkelin Oppaat, Mikkelin Teatteri, Mikkelin musiikkiopisto, Vekkuliteatteri, Mikkelin Elokuvateatterit, Sodan ja rauhan keskus Muisti, Mikkelin Tanssihullut, Mikkelin kaupunginorkesteri ja Taideyhdistys Mikkelangelot lisäksi City in a Box Mikkeli -lahjavihkoissa on useita valittavia vaihtoehtoja.

Seuraavan kerran Kulttuurijoulukaupan myynti avautuu Mikkelin Joulutorilla joulukuussa 2023. Tarkemmat tiedot päivitetään marraskuussa 2023.

Lisätietoja

kulttuurituottaja
Sirpa Pyrhönen
sirpa.pyrhonen(at)sivistys.mikkeli.fi
p. 0400 907 233