Palvelut

Liikuntakortit

Seniorikortti

Kenelle
Seniorikorttiin ovat oikeutettuja mikkeliläiset 65 vuotta täyttäneet sekä kaikenikäiset työkyvyttömyyseläkeläiset. Todiste esitettävä kortin oston yhteydessä.

Käyttökohteet

 • Naisvuoren uimahalli ja kuntosali, tilojen aukioloaikoina
 • Viihdeuimala Rantakeidas, tilojen aukioloaikoina
 • Viihdeuimala Rantakeitaan kuntosalin käyttöoikeus seniorikortilla kun ostaa 2 € hintaisen lisälipun. Lisälippu ladataan seniorikortille 10 kerran erissä. Kuntosalin käyttöaika ei ole rajattu Viihdeuimalan aukioloaikoihin.
 • Anttola-talon kuntosali, klo 6-22
 • Hauki-Hallin kuntosali, klo 6-22
 • Saimaa Stadiumilla juoksurata ja kuntosali, tiistaisin klo 12-13. Saimaa Stadiumin liikuntapaikoille pääsee näyttämällä ensin neuvonnassa henkilöllisyystodistusta tai todistusta työkyvyttömyyseläkkeestä.

Hinta
Seniorikortti maksaa 65 €/vuosi (+ladattava kortti 7 €). Korttia ostettaessa on esitettävä henkilöllisyystodistus, josta näkyy henkilön ikä, tai todistus työkyvyttömyyseläkkeestä. Rantakeitaan kuntosalia käytettäessä on ostettava 2 €/kertahintainen lisälippu 10 kerran erissä (=20 €/lippuerä). 10 kerran kuntosalituote ladataan samalle seniori-/liikuntakortille. Samalla kertaa voi ladata useamman lippuerän.

Kortin ostopaikat

Ladattavat kortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä alkaen.

 • Viihdeuimala Rantakeitaan kassa, Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli, p. 040 129 4992
 • Naisvuoren uimahallin kassa, PIrttiniemenkatu 8b, 50100 Mikkeli, p. 015 211 616
 • Kaupungin virastotalon asiointipiste, Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli, p. 015 194 2100

Ei-ladattavat kortit (pahvinen kortti), ovat voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Korttiin kirjataan ostotapahtuman yhteydessä myyntipäivä sekä viimeinen voimassaolopäivä.

 • Haukivuoren asiointipiste , Keskustie 52, 51600 Haukivuori, p. 044 794 5638
  • Asiointipisteestä lunastetaan avain kuntosalille.
 • Anttolan asiointipiste, Taipaleentie 31, 52100 Anttola, p. 050 311 7484

 

Uimahalleilla ja uimahallien kuntosaleilla käytetään ladattavia kortteja. Hauki-Hallin ja Anttola-talon kuntosaleilla käytetään ei-ladattavia kortteja. Ladattavalla kortilla pääsee myös Hauki-Hallin, ja Anttola-talon kuntosaleille näyttämällä kyseisen alueen asiointipisteellä seniorikortin ostokuittia. Ei-ladattavilla korteilla uimahalleihin mennessä tulee kulkea uimahallin kassan kautta, josta saa sisäänpääsyyn kertakortin.

Uimahallien ja kuntosalien huoltotaukoja, jolloin tilat ovat väliaikaisesti suljettuina, ei hyvitetä. Käyttämättä jääneitä kortteja/kuntosalikertoja ei lunasteta takaisin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Vaikeavammaisten liikuntakortti

Vaikeavammaisten liikuntakorttiin ovat oikeutettuja mikkeliläiset Kelan korotettua ja ylintä hoitotukea saavat henkilöt. Korttia ostettaessa on esitettävä Kelan korotettua tai ylintä hoitotukea osoittava dokumentti (kortti, päätös, tms.).

Muilta osin toiminnat (käyttökohteet, hinta ja kortin ostopaikat) ovat samat kuin seniorikortissa.

Viihdeuimala Rantakeitaan uimahalli sekä Saimaa Staidiumin juoksurata ovat tiloiltaan parhaiten soveltuvia mm. apuvälineillä liikuttaessa. Viihdeuimala Rantakeitaan esteetön kuntosalin käyttö on mahdollista tilojen aukioloaikoina, jolloin kassa avaa pyydettäessä oven kuntosalille. Näitä liikuntapaikkoja suositellaan vaikeavammaisten käyttöön.