Palvelut

Tenniskentät

Haukivuori
Kolme kenttää (asfaltti/Novotan).

Lähemäki
Alakatu, 50170 Mikkeli. Kaksi kenttää (hiekkatekonurmi), varauslistat.

Rantakylä 
Pallokuja, 50600 Mikkeli. Kolme kenttää (asfaltti/Novotan), varauslistat.

Ristiina
Opinahjo, 52300 Ristiina. Kaksi kenttää (massapäällyste), varauslistat.

Suomenniemi
kolme kenttää (asfaltti).

Tuppurala
Talaskatu, 50190 Mikkeli. Kaksi kenttää (massapäällyste). Sähköinen ajanvaraus, hinta 8 €/h.
Varaustilanne kenttä 1
Varaustilanne kenttä 2

Urheilupuisto 
Anni Swaninkatu/Urheilupuisto, 50100 Mikkeli. Kaksi kenttää (massapäällyste). Sähköinen ajanvaraus, hinta 8 €/h.
Varaustilanne kenttä 1
Varaustilanne kenttä 2

Urpola
Rinnekatu 10, 50100 Mikkeli. Yksi kenttä (asfaltti/Plexipave), varauslistat.

Massakenttien varaukset tehdään Timmi -tilavarausohjelman kautta.
Liikuntapalveluiden hallinnoimat massapäällysteiset tenniskentät (Urheilupuisto ja Tuppurala) Timmi-tilavarausohjelmasta. Käyttäjän on luotava tunnukset järjestelmään, jolloin varauksen pääsee tekemään suoraan ohjelmaan. Varauksen hinta, 8 €/h, tulee suorittaa varauksen yhteydessä, muuten varausta ei hyväksytä.

Lähemäen, Rantakylän ja Ristiinan hiekkatekonurmikentät sekä Urpolan, Haukivuoren ja Suomenniemen asfalttikentät ovat käytössä maksutta. Tenniskentillä (pois lukien Haukivuori ja Suomenniemi) on torstaisin vaihtuvat varauslistat, joihin pelaajat voivat varata yhden tunnin vuoron kaksi päivää aikaisemmin. Maanantaivuorot voi varata kuitenkin jo perjantaina. Vähintään kuukauden mittaiset vakiovaraukset ovat maksullisia ja ne tulee varata/hakea etukäteen liikuntapalveluista varausohjelman kautta. Kilpailu-/otteluvaraukset ovat maksullisia ja ne pitää ilmoittaa aina liikuntapalveluille. Aikarajoitukset eivät koske massakenttiä.

Mikäli kenttä on vapaana, voi sinne mennä pelaamaan oli kyseessä maksuton tai maksullinen kenttä. Varauksen tehnyt on kuitenkin aina etusijalla.

Lisätietoja varausohjelmasta löytyy kaupungin verkkosivujen osoitteesta https://www.mikkeli.fi/sisalto/verkkoasiointi/tilojen-varaaminen.

Pelaajien kuuluu massakentillä harjata kenttä oman vuoron lopussa ja kastella kenttä tarvittaessa. Massakentillä saa käyttää vain tennistossuja.

Muut tiedustelut:
Liikuntapaikkojen hoitaja/päivystys
044 794 5203