Liikunta

Artikkelikuva

AJANKOHTAISTA

Sisäliikuntatilat ovat kiinni 22.12.2020-23.1.2021. Tämä koskee kaikkia kaupungin ylläpitämiä sisäliikuntatiloja eli uimahalleja, jäähalleja, kuntosaleja ja liikuntasaleja.

Poikkeuksena sisäliikuntatiloissa:

  • Alle 18-vuotiaat saavat harjoitella max. 20 hlön ryhmissä mukaan luettuna valmentajat ja ohjaajat
  • SM-tasolla ja ammattimaisesti urheilevat, kaikki ikäluokat, saavat harjoitella max. 20 hlön ryhmissä mukaan luettuna valmentajat ja ohjaajat.
  • Pukukopit ovat avoinna yllä oleville ryhmille. HUOM! pukutiloja käytetään vain tarpeen niin vaatiessa, hygieniaohjeita noudattaen. Pukutiloissa vain yhden harjoitusryhmän urheilijat kerrallaan.
  • Uimahalleilla koululaisuinnit toteutetaan suunnitellusti 11.1. alkaen.

Ulkoliikuntatiloissa:

  • Kaikkien ikäryhmien osalta max 20 hlöä/liikunta-alue
  • Aikuisten joukkueliikuntaa kehotetaan välttämään myös ulkona.
  • Pukukopit ovat avoinna alle 18 -vuotiaille ja SM-tasolla tai ammattimaisesti harjoitteleville. HUOM! pukutiloja käytetään vain tarpeen niin vaatiessa, hygieniaohjeita noudattaen. Pukutiloissa vain yhden harjoitusryhmän urheilijat kerrallaan

Vuorojen peruutus:

Perumme automaattisesti kaikki sisäliikuntavuorot liikuntasaleissa ja kuntosaleissa 22.12.2020-10.1.2021 välillä. Teille tulee näistä peruutuksista peruutusilmoitus sähköpostiin. Näin varmistamme että kenellekään ei tule laskua käyttämättömistä vuoroista. Jos käytätte näitä teille aikaisemmin myönnettyjä peruutettuja vakiovuoroja alakouluikäisten tai SM-tasolla tai ammattimaisesti urheilevien harrastamiseen ja harjoitteluun, niin tehkää uusi varaus Timmissä viimeistään 28.12. mennessä.

HUOM! Rantakeitaan kuntosali palvelee kuukausi ja sarjakorttien käyttäjiä normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Kulku takakautta. Kuntosali on yksityisen omistama.  Kortteja voi ostaa/ladata Virastotalon asiointipiteeltä. 

 

ENSILUMENLATU ON MAKSUTON 4.1.2021 ALKAEN

HUOM! Kalevankankaalla ns. vanhan vitosen lenkkiä EI OLE KUNNOSTETTU, siellä on ainoastaan hiihtäjien itse tekemä latu. KOVALANTIEN ALIKULKUTUNNELIA EI SIIS OLE VIELÄ LUMETETTU. Latutietojärjestelmä antaa joissakin kohdin virheellisen tiedon että latu olisi kunnostettua. Tässä on tekninen ongelma, joka yritetään saada pian korjattua. Hiihto siis vain niillä reiteillä, missä latukone on ajanut.

 

Kaikilla liikuntapaikoilla tulee noudattaa yleisiä ohjeistuksia koronaepidemian ehkäisemiseksiKoronaan liittyvät toimet liikuntapaikoilla_ohjeistus

 

Liikkuva Mikkeli 2030 -ohjelmassa on tarkoitus suunnata katseemme tulevaan ja visioida minkälainen liikuntakaupunki Mikkeli olisi tulevaisuudessa.

Menoksi -kalenteri kokoaa Mikkelin alueen avoimet harrastusten, tapahtumien ja ryhmätoimintojen esittelyt yhteen paikkaan. Kaikki palvelujen tarjoajat, kuten seurat ja yhdistykset, voivat ilmoittaa toiminnastaan kalenteriin!

 

LiikuntaHellewi – kurssitarjonta ja ryhmiin ilmoittautuminen

LiikuntaHellewi -kurssitarjonnan alta löydät kaikki liikuntaryhmät. Mikäli kiinnostut jostakin, ota yhteyttä ryhmän vetäjään. Yhteystiedot näkyvät Hellewin etusivulla.

Tilojen varaaminen

Liikunnan avustukset